Ja, ik ben het écht!

Hallo vrienden van Het bakkertje op de hoek. De afgelopen weken is me veelvuldig gevraagd of ‘ik het écht ben’ die in Robuust in Den Helder gaat werken. ‘Ja, ik ben het écht.’ Robuust foodies & goodies, op Keizerstraat 45, van eigenaren René Brouwer en Richard Bruggeman wordt naast een good food café & winkeltje een inspirerende en fijne plek om te zijn. Lekker, huiselijk, gezond, en vooral goed eten en drinken staat bij ons voorop. We krijgen een heerlijke biologische en direct trade koffie en zullen werken met fijne streek- en seizoensproducten. We proberen met alles rekening te houden met duurzaamheid en zullen zoveel mogelijk werken met biologische producten. En natuurlijk ga ik het niet alleen doen: want mijn superfijne collega’s Anne en Carel-Vincent staan straks ook voor jullie klaar. Robuust is te volgen op instagram: @Robuust2015. Half november gaan we open dus houd ons in de gaten voor de precieze datum Tot gauw!

Foto: de mensen van Robuust